Welkom op de website van Sint-Lutgardus Martenslinde

 

Prijsuitreiking

25/08

Even eraan herinneren dat de prijsuitreiking zal plaatsvinden in de kantine van St. Kristoffel Munsterbilzen op 15 september e.k. Om een goed plaatsje te bemachtigen vraagt Danny om tegen 7u daar te zijn. Dus iedereen op post!

     
Beker Groot Bilzen, Individuele wedstrijden & blokkoning (vervolg)

28/08

Tijdens het vervolg afgelopen dinsdag werd Danny 3de en Josy belandde op een gedeelde 2de plaats. Knap gedaan. Een mooie afsluiter van een mooi seizoen!

     
Beker Groot Bilzen, Individuele wedstrijden & blokkoning

25/08

Na een zeer lange dag zijn er tijdens de wedstrijd van afgelopen zondag een aantal winnaars uit de bus gekomen voor de wedstrijden van het individuele puntenklassement Zand-Leemstreek.

De wedstrijden van de 0 missers en 1 misser zijn nog niet beslist en zullen dinsdag om 19u00 verdergezet worden. Hiervoor komen voor ons bescheiden clubje nog steeds Danny Simenon (0 missers) en Josy Hamers (1 misser) in aanmerking.

Voor de wedstrijd van algemeen kampioen 2007 is de beslissing gisteren in de allerlaatste ronde dan toch gevallen. Hierin werd Jurgen na een zeer spannende strijd algemeen kampioen. Nadat ze nog met 2 kandidaten overbleven moest Jurgen in de laatste ronde eerst 2xmaal op de ‘10’ schieten. De eerste miste hij, maar de 2e werd vlotjes omgeschoten. Daarna was het bang afwachten… En het vervolg is gekend, zijn tegenkandidaat miste 2x en liet de zege aan zich voorbij gaan.

In de andere wedstrijden hadden we helaas geen winnaars maar onze andere deelnemers (Josy, Marleen, Erwin, Bart, Cindy en Sonia) hebben het wel lang volgehouden in hun individuele wedstrijden en moeten volgend jaar zeker opnieuw meedoen. Wie weet waar we dan allemaal mee gaan lopen?

Voor de volledigheid bij de wedstrijd om de blokkoning 2007 schoot Jurgen ook de linkervleugel af wat hem nog een flesje wijn heeft opgeleverd en niet te vergeten uiteraard … eeuwige roem.

     
Sportschutterlicentie

17/08

Sinds de nieuwe Belgische wapenwet van 2006 moet elke schutter in het bezit zijn van een sportschutterlicentie.

Om een sportschutterslicentie te bekomen zijn volgende documenten noodzakelijk:
- recent medisch attest
(klik hier voor aanvraagformulier)
- kopie identiteitskaart
- recente pasfoto
- recent getuigschrift goed gedrag en zeden
- attest theoretische proef
(klik hier voor de lijst van theoretische vragen)
- attest praktische proef

Alle informatie hieromtrent vind je op www.vlas.be

     
Koning Jurgen en Koningin Ankie

04/08

Afgelopen weekend werd er naar jaarlijkse traditie weer gestreden voor de titel van koning en koningin. Echt verassend was de uitslag niet. Jurgen werd voor de tweede maal koning en Ankie haalde het kroontje voor de derde maal binnen. Proficiat aan allebei!!!

Foto's kan je hier bekijken.

     
Nog 2 keer slapen

05/07

Nog 2 keer slapen en Karen en David stappen in het huwelijksbootje. We kijken er allemaal heel erg naar uit. Zeker na de zeer geslaagde vrijgezellenavond van vorige week.

Wie nog even wil nagenieten kan hier de foto's bekijken.

     
Schitterend Nieuws!!!!

06/06/2007

Deze avond zijn Ankie en Gunther de trotse ouders geworden van een dochter. Ze kreeg de naam "MARIE" , is 53cm groot en weegt 3,450 kg.
Wij wensen de ouders natuurlijk heel veel geluk toe.

 

 

     
Agenda

21/05/2007

Misschien toch al enkele data in jullie agenda plaatsen:

2 en 3 juni: wordt het schuttersweekend door ons georganiseerd

22 juni: kampioenenviering in de Kimpel in Bilzen. En aangezien wij vorig jaar met elke ploeg kampioen zijn geworden, mogen we hier zeker niet ontbreken.

4 augustus: koningsschieten

Verdere details omtrent uur en plaats enz, volgen nog.

     
Losse flodders

09/04/2007

18 missers op 2 weken tijd. Het is nu niet bepaald hoe we ons de start van het nieuwe seizoen hadden voorgesteld. Maar laten we ervan uitgaan dat we nog even moesten inlopen als nieuwe leden in de A-reeks. Het kan vanaf nu alleen nog maar beter worden. Voor al degenen niet gemist hebben: "de moed niet laten zakken" en voor de 'elite' "vooral zo doordoen!".

     
Start van het nieuwe seizoen

06/03/2007

Het is weer zo ver, het nieuwe seizoen staat er aan te komen en dus worden jullie uitgenodigd op onze jaarlijkse oefensessie die doorgaat op zaterdag 17 maart in en rond het schutters kantientje.

Er kan vanaf 14 uur worden geoefend en er zal zoals altijd een drankje en een hapje voorzien worden. De kalender zal ter plaatse worden overhandigd, maar is ook al online te raadplegen.

Voor de kinderen komen de paasklokken een paar weken vroeger, zij kunnen hun paaseieren komen halen rond 16 uur.

Het bestuur wenst iedereen een geweldig en sportief schietzeizoen toe en denk er allen aan, de kleur van succes is orange.

 

     
Kampioenenbal

23/09

Zaterdag 23 september vindt het kampioenenbal plaats in Eigenbilzen. Iedereen wordt verwacht om 19u00 aanwezig te zijn, en zoals Danny in het gastenboek schrijft "Iedereen, zonder uitzondering".

Ik wil ook nog even melden dat je ondertussen de foto's van de laatste wedstrijd kan vinden in ons fotoboek.

     
We are the Champions!!!!

20/08

Het is ons gelukt! De wedstrijden zijn geschoten en wij zijn in de B-reeks uitgekomen als grote winnaar. Zowel A, B, C alsook ons D-ploegje werden kampioen en daarmee verwerven we ons welverdiende plaatsje in de A-reeks.

Na de wedstrijd was de ontlading groot en heeft Spouwen en Martenslinde gedaverd op zijn grondvesten. Volgend jaar gaan we er weer helemaal voor want dit soort feestjes zijn zeker voor herhaling vatbaar.